64644
Book
In basket
W Smaku życia piszę o moim dzieciństwie u boku wspaniałych kobiet w kuchni – mamy i babci – które uczyły mnie gotować. Dzielę się również odkryciami i przepisami na szybkie, proste i zdrowe dania, przywiezionymi z różnych stron świata. Wiele z nich stało się kultowymi potrawami dla czytelniczek moich książek, jak na przykład ulubiona zupa pomidorowa mojego syna Michała, tarta cytrynowa, śledzie mojej mamy czy łosoś teriyaki. Wtedy już skłaniałam się ku diecie wegetariańskiej, ale nadal na moim stole pojawiały się ryby, czasem drób. Zachowałam te przepisy w uaktualnionym wydaniu Smaku życia i dodałam zupełnie nowe, a starym nadałam współczesny, jeszcze zdrowszy „szlif”.
Availability:
Wypożyczalnia Grabin
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Funding information note
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa (FL).
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again